Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/klikjebeter/public_html/prowriter/lib/dbase.class.php on line 120
Klikjebeter - Online Fysiotherapie Bij Lage rugklachten

Zelf uw lage rugpijn aanpakken? Hoe werkt het?

Veel mensen hebben last van lage rugklachten. Heeft u geen tijd voor de fysio en wilt u direct weten wat u heeft? Start hiernaast direct de gratis test.

Zelf oefenen met 2 maanden online ondersteuning

Lage rugpijn doelgericht verminderen betekent doelgericht en zorgvuldig oefenen, houding aanpassen, voortgang checken en oefeningen aanscherpen. Dat kan prima thuis - als het u uitkomt - met de online begeleiding van Klikjebeter. We ondersteunen u 2 maanden met uw lage rugpijn oefeningen. U ontvangt in die tijd 3 deelpakketten:
 

Alle oefeningen om lage rugpijn te verminderen zijn duidelijk omschreven en uitgebeeld op foto en video. U kunt ze eenvoudig thuis uitvoeren.

Heeft u al de diagnose 'lage rugklachten' en wilt u direct het KLIKJEBETER lage rugpijn-pakket aanschaffen?

Waarom een oefenpakket KLIKJEBETER lage rugpijn®?

Op deze site zijn voor meer dan 200 klachten oefenpakketten beschikbaar waar u gericht mee aan de slag kunt om zelf uw rugklachten te verminderen. Doeltreffend, eenvoudig thuis uit te voeren en met duidelijjk instructiemateriaal in de vorm van video's, foto's en tekstuele omschrijvingen.

De online (fysiotherapie)oefeningen van Klikjebeter.nl voor lage rugpijn hebben een duidelijke omschrijving en video instructie.
Ga direct en doelgericht aan de slag om de pijn in uw onderrug te verminderen.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN OVER ONZE LAGE RUGPIJNPRODUCTEN OF EEN VAN ONZE ANDERE DIENSTEN?
WIJ REAGEREN BINNEN 24 UUR • MAIL ONS: SUPPORT@KLIKJEBETER.NLIntroductievideo


Start hier met de test