Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/klikjebeter/public_html/prowriter/lib/dbase.class.php on line 120
Klikjebeter - Hielspoor Oefeningen - Online Zelf Behandelen

Hielspoor? Pijn onder uw voet, juist als u start met lopen?
Doe de gratis test, ontvang vrijblijvend individueel advies en start onder deskundige, online begeleiding met de vermindering van uw hielspoorklacht. Waar en wanneer u wilt!

*Alle advies en oefenprogramma's gericht op hielspoor worden samengesteld door ervaren fysiotherapeuten

zelf online hielspoor verminderen. hoe werkt het?

>     GRATIS

stap 1 > Doe de gratis test; Beantwoord in ca. 5 minuten de vragenlijst
stap 2 > Ontvang direct en vrijblijvend meer inzicht in uw hielspoorklacht en een advies voor een persoonlijk Klikjebeter oefenpakket® voor hielspoor

 

>>   VOOR SLECHTS € 14,95 • per oefenpakket
stap 3 > Bestel het Klikjebeter oefen- en informatiepakket voor hielspoor
stap 4 > Ontvang direct na betaling het bestelde oefenpakket hielspoor met extra informatie in uw persoonlijk dossier. Hierin bewaren wij - ook eventuele andere oefenpakketten - veilig en vertrouwelijk; Uw dossier is uitsluitend voor u toegankelijk
stap 5 > Open uw persoonlijke Klikjebeter oefenpakket® en start direct met het verminderen van uw hielspoorklacht

Wilt u weten wat een hielspoor precies is? Klikt u dan op onze link. Daar ziet u ook een van de oefeningen die u kunt doen om uw klachten te verminderen.

Wat is een Hielspoor?

Oefenen met 2 maanden online ondersteuning

Doelgericht oefenen naar vermindering van uw (pijn)klachten betekent zorgvuldig opbouwen, checken en aanscherpen. Dat kan prima thuis - als het u uitkomt - met de online ondersteuning van Klikjebeter. We gaan 2 maanden met u aan de slag. U ontvangt in die tijd 3 deelpakketten:
Deelpakket 1) Voor dag 1-3.
Na deze fase vult u een korte vragenlijst in waarin we toetsen of uw (pijn)klachten verminderen.
Deelpakket 2) Voor de 3 weken aansluitend op periode 1.
Ook na deze fase volgt een digitale evaluatie om te controleren of uw klachten verminderd zijn.
Deelpakket 3) Voor de resterende tijd tot 2 maanden.
Alle oefeningen zijn duidelijk omschreven en uitgebeeld op foto en video en daarmee eenvoudig thuis uit te voeren.

Online advies van ervaren fysiotherapeuten!!

De online fysiotherapiediensten van KLIKJEBETER.NL® worden ontwikkeld door een deskundig team van fysiotherapeuten. Zij hebben in hun praktijken ervaren dat de meest voorkomende klachten aan het bewegingsapparaat goed in de thuissituatie verbeterd kunnen worden als de juiste oefeningen correct worden uitgevoerd. Op basis van een - gratis - vragenlijst wordt een online Klikjebeter oefenpakket® samengesteld, dat u kan helpen bij het verminderen en voorkomen van uw lichamelijke klacht(en). De therapeuten van Klikjebeter informeren u over de periode van 2 maanden online over uw (pijn)klacht, de geïndiceerde fysiotherapieoefeningen, houdings- of leefstijladviezen en de voortgang. Als nodig stellen zij de oefeningen en adviezen bij. Zo houden zij uw herstelproces goed in de gaten.

Waarom een oefenpakket van Klikjebeter?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat, - door de juiste oefeningen te doen - u zelf de meeste klachten kunt verminderen en/of verhelpen. Het fysiotherapeutenteam van Klikjebeter heeft daarom voor de meest voorkomende lichamelijke klachten de oefeningen gebundeld tot online oefenpakketten;
 

Op deze site zijn voor meer dan 130 klachten oefenpakketten beschikbaar waar u gericht mee aan de slag kunt om zelf uw pijnklachten te verminderen. Doeltreffend, eenvoudig thuis uit te voeren en met duidelijjk instructiemateriaal in de vorm van videos, foto's en tekstuele omschrijvingen.

Een advies- en oefenpakket van Klikjebeter betaalt u zelf en is niet te declareren bij een zorgkostenverzekeraar. De kosten voor een pakket liggen met € 14,95 per Klikjebeteroefenpakket®, inclusief 2 maanden monitoring, beduidend onder die van een praktijkbezoek aan een fysiotherapeut of osteopaat.
Thuis oefenen met de online fysiotherapeutische oefeningen van Klikjebeter is daarmee de betaalbare manier om zorgkosten te besparen.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN OVER ONS PRODUCT?
WIJ REAGEREN BINNEN 24 UUR • MAIL ONS: SUPPORT@KLIKJEBETER.NLIntroductievideo


Start hier met de test