Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/klikjebeter/public_html/prowriter/lib/dbase.class.php on line 120
Klikjebeter - Knieblessures

Pijn in uw knie?
Is uw knie warm of gezwollen? Kunt u door die pijnlijke knie niet goed bewegen? Beantwoord de vragen en ontvang binnen 5 minuten uw individuele advies- en oefenprogramma. Ga snel en betaalbaar aan de slag met de pijn in uw knie. 

Zelf uw knieklachten verhelpen, hoe werkt het?

> GRATIS
stap 1 > Doe de gratis test; Beantwoord in ca. 5 minuten de vragenlijst
stap 2 > Ontvang direct en vrijblijvend meer inzicht in uw lichamelijke klacht en een advies voor een persoonlijk Klikjebeter oefenpakket®

>> VOOR SLECHTS € 14,95 • per oefenpakket
stap 3 > Bestel het Klikjebeter oefen- en informatiepakket
stap 4 > Ontvang direct na betaling het bestelde oefenpakket met extra informatie in uw persoonlijk dossier. Hierin bewaren wij - ook eventuele andere oefenpakketten - veilig en vertrouwelijk; Uw dossier is uitsluitend voor u toegankelijk
stap 5 > Open uw persoonlijke Klikjebeter oefenpakket® en start direct met het verminderen van uw lichamelijke klachten

Zelf oefenen om uw klachten te verhelpen?

Doelgericht oefenen naar vermindering van uw (pijn)klachten betekent zorgvuldig opbouwen, checken en aanscherpen. Dat kan prima thuis - als het u uitkomt - met de online ondersteuning van Klikjebeter. We gaan 2 maanden met u aan de slag. U ontvangt in die tijd 3 deelpakketten:
Deelpakket 1) Voor dag 1-3.
Na deze fase vult u een korte vragenlijst in waarin we toetsen of uw (pijn)klachten verminderen.
Deelpakket 2) Voor de 3 weken aansluitend op periode 1.
Ook na deze fase volgt een digitale evaluatie om te controleren of uw klachten verminderd zijn.
Deelpakket 3) Voor de resterende tijd tot 2 maanden.
Alle oefeningen zijn duidelijk omschreven en uitgebeeld op foto en video en daarmee eenvoudig thuis uit te voeren.

Om uw knieklachten te verhelpen is het erg belangrijk de juiste oefeningen te doen. Klikjebeter heeft voor uw klacht een heel oefenpakket samengesteld. Doeltreffend en gegarandeerd resultaat. Bekijk hier een van de oefeningen door op de afbeelding te klikken.

Online ondersteuning van Fysiotherapeuten?

De online fysiotherapiediensten van KLIKJEBETER.NL® worden ontwikkeld door een deskundig team van fysiotherapeuten. Zij hebben in hun praktijken ervaren dat de meest voorkomende klachten aan het bewegingsapparaat goed in de thuissituatie verbeterd kunnen worden als de juiste oefeningen correct worden uitgevoerd. Op basis van een - gratis - vragenlijst wordt een online Klikjebeter oefenpakket® samengesteld, dat u kan helpen bij het verminderen en voorkomen van uw lichamelijke klacht(en). De therapeuten van Klikjebeter informeren u over de periode van 2 maanden online over uw (pijn)klacht, de geïndiceerde fysiotherapieoefeningen, houdings- of leefstijladviezen en de voortgang. Als nodig stellen zij de oefeningen en adviezen bij. Zo houden zij uw herstelproces goed in de gaten.

Waarom een oefenpakket van Klikjebeter?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat, - door de juiste oefeningen te doen - u zelf de meeste klachten kunt verminderen en/of verhelpen. Het fysiotherapeutenteam van Klikjebeter heeft daarom voor de meest voorkomende lichamelijke klachten de oefeningen gebundeld tot online oefenpakketten;
 

Op deze site zijn voor meer dan 130 klachten oefenpakketten beschikbaar waar u gericht mee aan de slag kunt om zelf uw pijnklachten te verminderen. Doeltreffend, eenvoudig thuis uit te voeren en met duidelijjk instructiemateriaal in de vorm van videos, foto's en tekstuele omschrijvingen.

Verlaag uw zorgkosten

Een advies- en oefenpakket van Klikjebeter betaalt u zelf en is niet te declareren bij een zorgkostenverzekeraar. De kosten voor een pakket liggen met € 14,95 per Klikjebeteroefenpakket®, inclusief 2 maanden monitoring, beduidend onder die van een praktijkbezoek aan een fysiotherapeut of osteopaat.
Thuis oefenen met de online fysiotherapeutische oefeningen van Klikjebeter is daarmee de betaalbare manier om zorgkosten te besparen.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN OVER ONS PRODUCT?
WIJ REAGEREN BINNEN 24 UUR • MAIL ONS: SUPPORT@KLIKJEBETER.NLIntroductievideo


Start hier met de test