Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/klikjebeter/public_html/prowriter/lib/dbase.class.php on line 120
Klikjebeter - Nekpijn Oefeninen - Online Fysiotherapi

Nekpijn? Gaat draaien moeilijk of krijgt u zelfs hoofdpijn?
Doe de gratis test, ontvang een individueel advies- en oefenprogramma en verminder onder deskundige, online begeleiding uw nekpijn. Verhelp uw nekpijn waar en wanneer u wilt!

*Alle advies- en oefenprogramma's gericht op uw nekpijnklachten worden samengesteld door ervaren fysiotherapeuten

Zelf uw nekklachten verhelpen- Hoe werkt het?

>    GRATIS
stap 1 >
Doe de gratis test; Beantwoord in ca. 5 minuten de vragenlijst
stap 2 >
Ontvang direct en vrijblijvend meer inzicht in uw nekklacht en advies voor een persoonlijk Klikjebeter oefenpakket® voor nekpijn

 

>>  VOOR SLECHTS € 14,95 • per oefenpakket
stap 3 > Bestel
het Klikjebeter oefen- en informatiepakket voor nekpijn
stap 4 > Ontvang
direct na betaling het bestelde oefenpakket met extra informatie in uw persoonlijk dossier. Hierin bewaren wij - ook eventuele andere oefenpakketten - veilig en vertrouwelijk; Uw dossier is uitsluitend voor u toegankelijk
stap 5 >
Open uw persoonlijke Klikjebeter oefenpakket® en start direct met het verminderen van uw nekpijn
 

Zelf oefenen met 2 maanden online ondersteuning

Nekpijnklachten doelgericht verminderen betekent doelgericht en zorgvuldig oefenen, houding aanpassen, voortgang checken en oefeningen aanscherpen. Dat kan prima thuis - als het u uitkomt - met de online ondersteuning van Klikjebeter. We helpen u 2 maanden op weg; U ontvangt in die tijd 3 deelpakketten met adviezen en oefeningen om uw nekpijn te verminderen:
Pakket 1) Voor dag 1-3.
Na deze fase vult u een korte vragenlijst in waarin we toetsen of uw nekpijnklachten verminderen.
Pakket 2) Voor de 3 weken aansluitend op periode 1.
Ook na deze fase volgt een digitale evaluatie om te controleren of uw nekpijn is verminderd.
Pakket 3) Voor de resterende tijd tot 2 maanden.


Alle oefeningen en houdingsadviezen om nekpijn te verminderen zijn duidelijk omschreven en uitgebeeld op foto en video. U kunt ze eenvoudig thuis voeren.

Alle online (fysiotherapie) oefeningen van Klikjebeter.nl hebben een duidelijke videoinstructie.

Zo kunt u gerust en gecontroleerd aan de slag om uw nekklachten te verhelpen.

Online advies van ervaren fysiotherapeuten

De online fysiotherapieproducten van KLIKJEBETER.NL® om nekpijn te verminderen worden ontwikkeld door een deskundig team van fysiotherapeuten. Zij hebben in hun praktijken ervaren dat de meest voorkomende klachten aan het bewegingsapparaat goed in de thuissituatie verbeterd kunnen worden, als de juiste oefeningen correct worden uitgevoerd.


Met als uitgangspunt de - gratis - vragenlijst wordt een online Klikjebeter oefenpakket® samengesteld, dat u kan helpen bij het verminderen en voorkomen van nekpijn. De therapeuten van Klikjebeter informeren u over de periode van 2 maanden online over uw nekklacht, de geïndiceerde fysiotherapieoefeningen, houdings- of leefstijladviezen en de voortgang. In die periode stellen zij oefeningen en adviezen bij. Zo kunt u gerust en doelgericht zelf aan de slag met uw nekpijn.

Waarom een oefenpakket KLIKJEBETER nekpijn?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat - door de juiste oefeningen te doen - u zelf de meeste bewegingsklachten kunt verminderen en/of verhelpen. Het fysiotherapeutenteam van Klikjebeter heeft daarom voor de meest voorkomende lichamelijke klachten de oefeningen gebundeld tot online oefenpakketten;

 

Op deze site zijn voor meer dan 200 oefenpakketten beschikbaar. U krijgt gerichte adviezen en oefenpakketten aangeboden om uw nekklachten te verminderen. Doeltreffend, eenvoudig thuis uit te voeren en met duidelijjk instructiemateriaal in de vorm van videos, foto's en tekstuele beschrijvingen.

VERLAAG UW ZORGKOSTEN

Een Klikjebeter advies- en oefenpakket voor nekpijn betaalt u zelf en is niet te declareren bij een zorgkostenverzekeraar. De kosten voor deze pakketten liggen met € 14,95 per Klikjebeteroefenpakket®, inclusief 2 maanden monitoring, beduidend onder die van een praktijkbezoek aan een fysiotherapeut of osteopaat.

Daarmee is online thuis oefenen met Klikjebeter dé manier om op zorgkosten te besparen.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN OVER ONZE NEKPIJNPRODUCTEN OF EEN VAN ONZE ANDERE DIENSTEN?
WIJ REAGEREN BINNEN 24 UUR • MAIL ONS: SUPPORT@KLIKJEBETER.NL



Introductievideo


Start hier met de test