Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/klikjebeter/public_html/prowriter/lib/dbase.class.php on line 120
Klikjebeter - tenniselleboog, epicondylitis lateralis

Tenniselleboog? Pijnlijke elleboog bij normale activiteiten?
Doe de gratis test, ontvang een individueel advies- en oefenprogramma en verminder onder deskundige, online begeleiding uw tenniselleboog. Waar en wanneer u wilt!

*Alle advies- en oefenprogramma's gericht op uw tennisellboog worden samengesteld door ervaren fysiotherapeuten

Zelf uw tenniselleboog verhelpen- Hoe werkt het?

>    GRATIS
stap 1 > Doe de gratis test; Beantwoord in ca. 5 minuten de vragenlijst
stap 2 > Ontvang direct en vrijblijvend meer inzicht in uw tenniselleboogklacht en een advies voor een persoonlijk Klikjebeter oefenpakket® voor een tenniselleboog

 

>>  VOOR SLECHTS € 14,95 • per oefenpakket
stap 3 > Bestel het geadviseerde Klikjebeter oefen- en informatiepakket voor tenniselleboog
stap 4 > Ontvang direct na betaling het bestelde oefenpakket tenniselleboog met extra informatie in uw persoonlijk dossier. Hierin bewaren wij - ook eventuele andere oefenpakketten - veilig en vertrouwelijk; Uw dossier is uitsluitend voor u toegankelijk
stap 5 > Open uw persoonlijke Klikjebeter oefenpakket® en start met het verminderen van uw tenniselleboog

al diagnose 'tenniselleboog' en direct starten met de juiste oefeningen? bestel hier

Een tenniselleboog kan doelgericht worden verholpen of verminderd door zorgvuldig en gecontroleerd te oefenen en als nodig uw houding aan te passen. Klikjebeter geeft u hiertoe de correcte oefeningen en adviezen, over de periode van 2 maanden - na aanschaf van een Klikjebeter oefenpakket tenniselleboog - verdeeld over drie deelpakketten. De ervaren fystiotherapeuten monitoren uw voortgang en scherpen deoefeningen in die periode aan. Met de online ondersteuning van Klikjebeter kunt u daarom prima thuis aan de slag met uw tenniselleboog - wanneer het u schikt.


Pakket 1) Voor dag 1-3.
Na deze fase vult u een korte vragenlijst in waarin we toetsen of de tenniselleboogklachten verminderen.
Pakket 2) Voor de 3 weken aansluitend op periode 1.
Ook na deze fase volgt een digitale evaluatie om te controleren of de klachten gerelateerd aan uw tenniselleboog zijn verminderd.
Pakket 3) Voor de resterende tijd tot 2 maanden.

Alle oefeningen en houdingsadviezen om uw tenniselleboog te verminderen zijn duidelijk omschreven en uitgebeeld op foto en video. U kunt zo  eenvoudig aan de slag met uw tenniselleboog.

De online (fysiotherapie)oefeningen van Klikjebeter.nl voor een tenniselleboog zijn goed omschreven en hebben een duidelijke video instructie.
U kunt betrouwbaar thuis oefenen en de pijn in uw elleboog verminderen.

Online advies door ervaren fysiotherapeuten

De online fysiotherapiediensten voor een tenniselleboog van KLIKJEBETER.NL® worden ontwikkeld door een deskundig team van fysiotherapeuten. Zij hebben in hun praktijken ervaren dat de meest voorkomende klachten aan het bewegingsapparaat goed in de thuissituatie verbeterd kunnen worden als de juiste oefeningen correct worden uitgevoerd. Dit geldt ook bij klachten veroorzaakt door een tenniselleboog.

Op basis van een - gratis - vragenlijst wordt een online Klikjebeter oefenpakket tenniselleboog® samengesteld, dat u kan helpen bij het verminderen en voorkomen van uw tenniselleboog. De therapeuten van Klikjebeter informeren u over de periode van 2 maanden online over het herstel van uw tenniselleboog, de geïndiceerde fysiotherapieoefeningen, houdings- of leefstijladviezen. Als nodig stellen zij de oefeningen en adviezen bij. Zo anticiperen zij optimaal op de voortgangsproces van uw tenniselleboog.

Waarom een oefenpakket KLIKJEBETER tenniselleboog?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat u zelf de meeste bewegingsklachten kunt verminderen en/of verhelpen door de juiste oefeningen correct uit te voeren. Dit geldt ook bij een tenniselleboog. Het fysiotherapeutenteam van Klikjebeter heeft daarom voor de meest voorkomende lichamelijke klachten de oefeningen gebundeld tot online oefenpakketten;

 

Op deze site zijn voor meer dan 200 klachten oefenpakketten beschikbaar, waaruit u een selectie krijgt aangereikt om zelf doelgericht uw tenniselleboog te verbeteren. Eenvoudig thuis uit te voeren dankzij het heldere instructiemateriaal in de vorm van video's, foto's en tekstuele omschrijvingen. Zo kunt u gecontroleerd en snel online aan de slag met uw tenniselleboog!

Verlaag uw zorgkosten

Het Klikjebeter advies- en oefenpakket voor een tenniselleboog betaalt u zelf en is niet te declareren bij een zorgkostenverzekeraar. De kosten voor dit online programma ligt met € 14,95 - inclusief 2 maanden monitoring - beduidend onder die van een praktijkbezoek aan een fysiotherapeut of osteopaat.
Thuis oefenen met de online fysiotherapeutische oefeningen van Klikjebeter is daarmee de betaalbare manier om zorgkosten te besparen.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN OVER ONZE PAKETTEN VOOR  EEN TENNISELLEBOOG OF EEN VAN ONZE ANDERE DIENSTEN?
WIJ REAGEREN BINNEN 24 UUR • MAIL ONS: SUPPORT@KLIKJEBETER.NLIntroductievideo


Start hier met de test